SEGRE

COMUNICACIONS CARRETERES

Finalitzen una setmana abans la millora del ferm de l'A-2 al Segrià

Els treballs per millorar el ferm de l’A-2 ja estan llestos.

Els treballs per millorar el ferm de l’A-2 ja estan llestos.ITMAR FABREGAT

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Les obres per refer el ferm de l’autovia A-2 entre les sortides de Torrefarrera i Corbins ja han finalitzat, segons va anunciar ahir el subdelegat del Govern espanyol a Lleida, José Crespín. Van començar el dia 1 i la previsió era que acabaran a finals de mes. El bon ritme dels treballs ha fet que el final de l’actuació s’avancés una setmana.

En concret, la intervenció s’ha fet en 24 dies i divendres passat tot va quedar llest per a la reobertura. Crespín va indicar que es tracta d’una primera fase de rehabilitació de sis quilòmetres per a la qual ja hi havia partida pressupostària. El total del projecte contempla la reforma del ferm en quinze quilòmetres de l’autovia entre Torrefarrera i els Alamús (variant de Lleida). Aquesta millora ha estat molt reivindicada pels usuaris atès el mal estat de la calçada.

Les obres van començar sense cues malgrat que els treballs van comportar el tancament dels dos carrils que van en direcció Barcelona i que s’han portat a terme per trams aixecant el vell paviment i col·locant el nou i pintant la senyalització.

Aquest és un dels trams que més volum de trànsit registren, amb una mitjana d’uns 40.000 vehicles al dia, dels quals 10.000 són camions. L’estat invertirà 7,6 milions d’euros en aquestes obres per millorar la circulació en un dels principals eixos viaris del pla de Lleida.

tracking