SEGRE

URBANISME REFORMES

Nova millora a la cèntrica plaça del Vell Pla de Guissona

Per garantir als vianants la seguretat

La vorera de la plaça del Vell Pla que du al Portal de l’Àngel.

La vorera de la plaça del Vell Pla que du al Portal de l’Àngel.X.SANTESMASSES

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L’ajuntament de Guissona durà a terme en les pròximes tres setmanes diverses actuacions per millorar la circulació dels vianants a l’entorn de la localitat.

D’aquestes, una de les intervencions més importants tindrà lloc a la cèntrica plaça del Vell Pla. Es tracta de l’ampliació en 1,40 metres de la vorera que va des del carrer Portal Nou fins al Portal de l’Àngel.

El tram té uns 100 metres de longitud i els treballs comportaran l’eliminació dels estacionaments al costat que toca amb les cases.

Segons ha assenyalat l’alcalde, Jaume Ars, es tracta d’una vorera tan estreta que quan s’estacionen vehicles els vianants han de circular pel centre de la calçada, la qual cosa representa un risc per als transeünts.

D’altra banda, altres actuacions que també es portaran a terme amb una subvenció de la Diputació de Lleida de 35.000 euros seran la instal·lació de ressalts a l’entrada de la carretera de Tàrrega i de Sant Guim de la Plana, així com l’aplicació de pintura uniforme de les rotondes i els passos de vianants, també per extremar les mesures de seguretat.

tracking