SEGRE

INICIATIVES COMERÇ

Campanya per reactivar el teixit comercial de Tàrrega

Dissenyada per Nova Tàrrega-SEGRE, incideix en el vincle emocional entre ciutadania i comerç || Posa en valor la proximitat

Presentació de la campanya, que va comptar amb el director executiu de SEGRE, Juan Cal.

Presentació de la campanya, que va comptar amb el director executiu de SEGRE, Juan Cal.SEGRE TÀRREGA

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Sota el lema Aixequem Tàrrega!, l’ajuntament de la capital de l’Urgell ha posat en marxa una campanya de dinamització del teixit comercial i empresarial del municipi. L’alcaldessa, Alba Pijuan, va destacar la necessitat d’“aixecar la ciutat i el seu teixit comercial, empresarial i de restauració, que durant dos mesos ha estat tancat i amb dificultats econòmiques”. Pijuan va indicar que “posem en marxa la campanya coincidint amb l’etapa de represa i amb l’objectiu de reactivar aquests sectors i posar de relleu la proximitat”. La primera edil va animar a “comprar i consumir als nostres locals i botigues” mentre que la regidora de Promoció Econòmica, Núria Robert, va recalcar la necessitat de “sensibilitzar la ciutadania que ajudant el comerç local, els serveis i la petita indústria ens estem ajudant a nosaltres”. La campanya, dissenyada per l’empresa de comunicació Nova Tàrrega-SEGRE, pretén “establir un vincle emocional entre la ciutadania i el seu comerç, ja que hi ha una mica més que un vincle comercial, hi ha un vincle cívic, d’interrelació i de creació de la comunitat”, va destacar el director executiu del Grup SEGRE, Juan Cal. Va afegir que la campanya mostra la part humana del sector econòmic local, motiu pel qual “dóna protagonisme a comerciants i empresaris, explicant les seues històries a raó de la seua antiguitat, trajectòria o novetat”.

Aixequem Tàrrega! durarà dos mesos i pretén arribar a tota la població de les comarques de Lleida mitjançant cartells, espots publicitaris, xarxes socials, anuncis a la premsa escrita i en ràdio, segons va detallar la directora de Nova Tàrrega, Lourdes Cardona, que va insistir en “la voluntat de no deixar ningú enrere”. El pressupost és de 14.832 euros, partida que procedeix de la festa major oficial de maig, que va ser cancel·lada per la pandèmia.

tracking