SEGRE

TRÀNSIT SINISTRALITAT

La col·lisió entre dos camions a Fondarella causa cues quilomètriques a l'A-2 i a l'N-II

Un dels tràilers es va incendiar completament després del xoc i l'autovia va estar hores tallada

alt
detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Una col·lisió entre dos camions, i l’incendi d’un d’aquests, va provocar ahir retencions quilomètriques a l’autovia i també a l’N-II, per on es va fer la desviació del trànsit a l’estar tallada l’A-2 durant diverses hores a Fondarella en direcció a Lleida. Els serveis d’emergències van rebre l’avís a les 16.42 hores, quan es va produir un xoc entre dos camions que circulaven en el mateix sentit al punt quilomètric 483. A causa de la col·lisió, un dels tràilers es va calcinar completament i els Mossos d’Esquadra van iniciar la desviació de trànsit per l’N-II a l’altura de Mollerussa, fet que va causar cues de fins a 6,5 quilòmetres. També es van registrar retencions de 7 quilòmetres a l’N-II a Sidamon, segons va informar Trànsit. Malgrat l’espectacularitat de l’accident, els dos conductors van resultar il·lesos. Els treballs es van allargar durant hores per retirar els dos camions implicats.

Així mateix, també a l’autovia, en aquest cas al terme municipal de Lleida, els Bombers van sufocar un incendi que va calcinar completament una furgoneta. L’avís es va rebre a les 19.50 hores al punt quilomètric 458 en direcció Barcelona i els efectius van poder apagar el foc en mitja hora, sense més afectació.

Una furgoneta es va calcinar a l’A-2 a Lleida i un camió va quedar travessat a l’N-II a l’altura de Tàrrega

D’altra banda, un camió va tenir un accident ahir a Tàrrega i va quedar creuat a la carretera N-II. El sinistre es va produir al migdia al davant de la fàbrica de Borges International Group per causes que es desconeixen.

Al bolcar la part posterior del camió va perdre gasoil, motiu pel qual fins al lloc dels fets es va desplaçar una dotació dels Bombers de la Generalitat. El conductor va sortir il·lès ja que l’incident no va afectar la part de la cabina. Una patrulla dels Mossos i una de la Policia Local van anar fins al lloc de l’incident.

Vista de l’incendi que va calcinar completament un dels camions implicats ahir en una col·lisió a l’autovia a Fondarella.

Vista de l’incendi que va calcinar completament un dels camions implicats ahir en una col·lisió a l’autovia a Fondarella.JOAN GÓMEZ

Vista de l’incendi que va calcinar completament un dels camions implicats ahir en una col·lisió a l’autovia a Fondarella.

Vista de l’incendi que va calcinar completament un dels camions implicats ahir en una col·lisió a l’autovia a Fondarella.JOAN GÓMEZ

tracking