SEGRE

MUNICIPIS EQUIPAMENTS

Guissona obrirà al setembre el centre d'art d'usuaris d'Alba

Atendrà disset veïns del municipi amb discapacitat

Guissona va mostrar el centre als familiars d’usuaris.

Guissona va mostrar el centre als familiars d’usuaris.X. S

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Les obres del centre de creació Art Singular de la Fundació Josep Santacreu, dedicat a veïns amb risc d’exclusió, ja han finalitzat. El seu objectiu, segons la directora de l’associació Alba de Tàrrega, Maite Trepat, “és dur a terme propostes que millorin la qualitat de vida de les persones amb discapacitat i la inclusió comunitària en els mateixos municipis”. Això permetrà als disset usuaris d’Alba de Guissona tenir una atenció especialitzada al seu propi municipi.

Segons va indicar l’alcalde, Jaume Ars, el centre s’inaugurarà el mes de setembre. La iniciativa ha estat possible gràcies a un conveni entre la Fundació Josep Santacreu, que ha cedit l’espai per cinc anys; l’associació Alba; l’ajuntament, que finançarà cada any el projecte amb 20.000 euros, i el consell de la Segarra.

L’edifici està situat en ple centre de Guissona, té l’entrada pel pàrquing municipal situat entre Verge del Claustre i Notari Ramon Faus. La seu disposa d’una gran sala central, una cuina, despatxos, una zona a la primera planta de residència artística, un jardí i un hort.

tracking