SEGRE

CONFINAMENT

Quants dies podria allargar-se el confinament de Lleida?

Buch ha recordat que la mobilitat només estarà permesa per casos de força major i ha remarcat que caldrà tenir el certificat d'autoresponsabilitat per poder passar els controls

El conseller d’Interior, Miquel Buch, durant la intervenció ahir al Parlament.

El conseller d’Interior, Miquel Buch, durant la intervenció ahir al Parlament.SEGRE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El conseller de l'Interior, Miquel Buch, ha assegurat que el confinament perimetral del Segrià "té data d'inici però no de final" encara que ha avançat que es tracta "d'uns procés de 10 o 15 dies", tenint en compte que aquest és el període d'evolució del virus. En una atenció als mitjans a un control d'entrada del Segrià, Buch ha fet una crida a "no abaixar la guàrdia" i a mantenir les mesures de seguretat per prevenir contagis. El conseller ha alertat que "el vehicle de transmissió del coronavirus és el cos humà" i ha remarcat que dependrà de la ciutadania decidir "si volem ser-ne vehicle o no ser-ne".

Buch ha recordat que la mobilitat només estarà permesa per casos de força major i ha remarcat que caldrà tenir el certificat d'autoresponsabilitat per poder passar els controls. En el cas de persones que treballen fora del Segrià o treballadors que necessiten entrar a la comarca per treballar-hi, el conseller de l'Interior ha explicat que caldrà tenir un certificat signat per l'empresa que així ho acrediti. Buch ha assegurat que tothom que tingui al residència dins la zona afectada podrà tornar-hi. D'altra banda, el conseller ha demanat "comprensió" als conductors per les retencions que hi pugui haver a la carretera a causa dels controls perimetrals.

tracking