SEGRE

TRÀNSIT EMERGÈNCIES

Greu una dona de setanta-vuit anys al ser atropellada per un tractor a Alfarràs

Un ciclista és evacuat a l'hospital al caure i xocar amb una tanca a la Pobla de Segur

Vista del carrer Almenar d’Alfarràs, on ahir al migdia es va produir l’atropellament.

Vista del carrer Almenar d’Alfarràs, on ahir al migdia es va produir l’atropellament.LAURA QUINTANA

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Una dona de setanta-vuit anys va resultar ferida de gravetat ahir al ser atropellada per un tractor a Alfarràs. Els serveis d’emergències van rebre l’avís a les 11.41 hores, quan, per causes que es desconeixen i s’investiguen, un tractor va atropellar una vianant al carrer Almenar d’aquesta localitat del Segrià, a l’altura del número 35.

Fins al lloc dels fets es van desplaçar diverses dotacions dels Bombers i del Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM), i també es va activar el metge del CAP d’Alfarràs per a una primera avaluació. Finalment, una ambulància del SEM va evacuar la dona en estat greu a l’hospital Arnau de Vilanova de Lleida.

D’altra banda, gairebé a la mateixa hora en què es va produir l’accident a Alfarràs, un ciclista va resultar ferit al caure a la carretera N-260 al terme municipal de la Pobla de Segur. Els serveis d’emergències van rebre l’avís a les 11.42 hores i l’accident va tenir lloc al quilòmetre 304 d’aquesta carretera. Segons van explicar fonts pròximes al cas, el sinistre es va produir quan el ciclista va caure i va xocar contra una tanca de la via, la qual cosa li va produir diverses contusions. Fins al lloc es van desplaçar unitats dels Mossos, dels Bombers i del SEM. Una ambulància va evacuar el ciclista, un jove de vint-i-tres anys, en estat menys greu a l’hospital comarcal del Pallars. Vianants i ciclistes formen part del col·lectiu més vulnerable a la carretera, per la qual cosa Trànsit insta a extremar la precaució.

tracking