SEGRE

TRÀNSIT SINISTRALITAT

Perd la vida un motorista al col·lidir amb un turisme al Pont de Bar

La víctima era un veí de 42 anys de Navarcles, a la comarca del Bages || Un altre conductor greu al caure de la moto a l'N-260 al seu pas per Soriguera

Agents dels Mossos al costat de la moto accidentada ahir a l’N-260 al Pont de Bar.

Agents dels Mossos al costat de la moto accidentada ahir a l’N-260 al Pont de Bar.C.SANS

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Un motorista de 42 anys i veí de Navarcles, M.C.F., va morir ahir al matí després d’una col·lisió amb un turisme a la carretera N-260 al terme municipal del Pont de Bar, a l’Alt Urgell. Segons va informar el Servei Català de Trànsit, l’accident es va produir pocs minuts després de les onze del matí al punt quilomètric 208,5 quan, per causes que es desconeixen i s’investiguen, es va produir un xoc frontal en un revolt pronunciat. Fins al lloc de l’accident es van traslladar tres patrulles dels Mossos d’Esquadra, dos dotacions dels Bombers de la Generalitat, dos ambulàncies i un helicòpter del Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM). Els professionals sanitaris van intentar reanimar durant mitja hora la víctima, però no van poder fer res per salvar-li la vida. A causa del sinistre, la carretera va estar totalment tallada durant prop de dos hores, la qual cosa va provocar retencions quilomètriques. Els Mossos van establir pas alternatiu fins a les 14.45 hores, quan es va normalitzar la circulació.

Es dóna la circumstància que divendres a la nit també va morir un motorista de Lleida al tenir un accident a l’AP-7 a Ulldecona, a la comarca del Montsià. Amb l’accident mortal d’ahir, s’eleven a deu les persones que han perdut la vida a les carreteres lleidatanes aquest any, set menys que en el mateix període de l’any passat. D’altra banda, un altre motorista va resultar ferit greu a la mateixa carretera N-260, a l’altura de Soriguera. Una ambulància va traslladar la víctima a l’hospital de Tremp.

Rescaten un ciclista ferit greu a Alins Els Bombers van rescatar ahir un ciclista de BTT accidentat a Alins. L’avís es va rebre a les 12.54 hores i fins al lloc dels fets es van traslladar dos dotacions terrestres i un helicòpter dels GRAE, que va traslladar la víctima a l’hospital d’Andorra. I a Lleida, dos persones van resultar lleument ferides en una col·lisió al camí de Marimunt. A Cervera, quatre persones van resultar ferides en un xoc.

Agents dels Mossos al costat de la moto accidentada ahir a l’N-260 al Pont de Bar.

Agents dels Mossos al costat de la moto accidentada ahir a l’N-260 al Pont de Bar.C.SANS

tracking