SEGRE

MUNICIPIS COMERÇ

Torrefarrera ajorna al final del confinament la normalitat al mercat

Nova edició amb només trenta parades

Imatge d’ahir del mercat setmanal de Torrefarrera, que es va celebrar amb trenta parades.

Imatge d’ahir del mercat setmanal de Torrefarrera, que es va celebrar amb trenta parades.LAURA QUINTANA

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L’ajuntament de Torrefarrera recuperarà la normalitat al mercat dels diumenges quan acabi el confinament del Segrià a causa dels rebrots de coronavirus. El consistori preveia que durant l’edició d’ahir s’instal·lessin al municipi les 230 parades habituals, encara que les mesures de la Generalitat van obligar el municipi a continuar celebrant el mercat només amb els trenta estands de fruita, verdura, alimentació i horticultura.

L’alcalde, Jordi Latorre, va explicar que normalment al mercat assisteixen veïns del Pla d’Urgell, la Noguera o la Franja, una cosa que ahir no va ser possible a causa del confinament. Latorre va apuntar que “algun paradista que havia de tornar al mercat s’ha queixat” i va apuntar que des del consistori van creure que era més important extremar les precaucions.

Aquest municipi del Segrià preveia recuperar ahir els 230 punts de venda habituals

El mercat de Torrefarrera es va suspendre a començaments del mes de març passat amb la declaració de l’estat d’alarma per part de l’Estat per la crisi sanitària del coronavirus i el consistori va tornar a programar-lo per primera vegada el 10 de maig i des d’aleshores s’ha anat celebrant cada diumenge amb aquestes trenta parades de subministraments bàsics i amb totes les mesures de seguretat de prevenció davant de possibles contagis de coronavirus.

Val a recordar que la majoria de municipis de les comarques de Lleida ja han recuperat tots els estands dels seus mercats setmanals i ja els poden celebrar amb les parades de roba i complements, després de setmanes en les quals només hi van participar els venedors de productes d’alimentació, higiene, productes per a horts i menjar per a animals.

tracking