SEGRE

Dos monitores d'activitats infantils a Albesa i Tàrrega donen positiu

Imatges dels controls a Lleida, Alfarràs, Els Alamús, Massalcoreig, Soses i Vilanova de la Barca

Controls de confinament a les carreteres del SegriàSEGRE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L’ajuntament d’Albesa i l’Ampa de l’escola d’aquesta localitat han decidit suspendre el seu casal d’estiu per “prevenció” després de detectar-se un cas positiu en una monitora, que ja no va anar a treballar la setmana passada perquè era contacte d’una altra persona afectada, per la qual cosa el risc de contagi era gairebé nul, segons fonts pròximes. Des de Procicat i Salut van manifestar que no era necessari suspendre el casal, gestionat per la cooperativa Lleure Quàlia, encara que l’ajuntament i l’Ampa van prendre aquesta mesura per “prevenció”.

D’altra banda, es va detectar un positiu en una monitora del casal Estiu Esport de Tàrrega, organitzat per l’ajuntament i gestionat per Lleure Quàlia. Des de la cooperativa van confirmar ahir aquests dos casos i van explicar que “de seguida es va activar el protocol per donar a conèixer la situació i que tots els monitors segueixen de forma estricta les mesures de seguretat des de l’inici dels casals d’estiu, motiu pel qual des de Procicat i Salut van decidir que no era necessari aïllar tot el grup de convivència de nens que havien estat en contacte amb la monitora”.

Així mateix, des de Lleure Quàlia van informar les famílies del casal Estiu Esport dels fets i només una s’ha donat de baixa. Es faran les proves serològiques a la resta dels monitors.

tracking