SEGRE

MUNICIPIS INICIATIVES

Dotze joves participen al camp de treball del carrer Vilaclosa de Mollerussa

D'entre 12 i 17 anys, i coneixeran la història de la ciutat

Imatge dels treballs que es duen a terme per pintar façanes al carrer Vilaclosa.

Imatge dels treballs que es duen a terme per pintar façanes al carrer Vilaclosa.X.R.

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Dotze joves d’entre 12 i 17 anys participen en el primer camp de treball coordinat entre l’ajuntament de Mollerussa i Quàlia per millorar l’aspecte del carrer Vilaclosa, un dels més antics i les parets del qual estan plenes de grafitis. Els participants també podran conèixer la història de la ciutat de la mà de l’arxiver municipal i del Casal L’Arreu.

L’edil de Joventut, Raquel Pueyo, va explicar que ahir van començar a pintar les parets i a netejar espais. Pueyo va assenyalar que com a “premi” els joves podran entrar gratis a les piscines.

Com a recompensa, els participants podran entrar de forma gratuïta a les piscines municipals

Per dur a terme aquest projecte, l’ajuntament de Mollerussa va contactar amb els 32 propietaris dels immobles del carrer Vilaclosa, que va ser reformat amb el Pla de Barris, perquè permetessin sanejar, netejar i pintar la part baixa de les façanes.

Alguns dels participants en aquest camp de treball van destacar que “és un carrer amb molts grafitis i crec que és una bona oportunitat perquè els veïns puguin gaudir d’aquest espai”.

Per la seua part, des del consistori van explicar que es preveu que en una segona fase algun artista local pugui col·laborar en el projecte per pintar-hi un mural.

tracking