SEGRE

EQUIPAMENTS EDUCACIÓ

La Generalitat destina 1,6 milions a l'ampliació de l'escola del Palau

Era una vella reivindicació local, que permetrà unificar el centre en un sol edifici

L’escola del Palau a l’avinguda Sant Roc, que s’ampliarà.

L’escola del Palau a l’avinguda Sant Roc, que s’ampliarà.AYUNTAMIENTO DE EL PALAU D’ANGLESOLA

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La Generalitat va aprovar ahir destinar 1,6 milions a l’ampliació de l’escola Arnau Berenguer del Palau d’Anglesola. Les obres permetran unificar el col·legi en un sol edifici, ja que ara està dividit entre l’avinguda Sant Roc (que ara s’ampliarà) i la plaça Generalitat. L’alcalde, Francesc Balcells, va explicar que aquestes obres són una llarga reivindicació del municipi i de l’Ampa i va apuntar que resoldran “un problema de seguretat i pedagògic”. Balcells va apuntar que, amb el conveni de l’ajuntament amb la conselleria d’Educació, el consistori aportarà 365.000 euros als treballs, que hauran d’estar llestos el 2023. Per això, el consistori preveu licitar ben aviat la redacció del projecte constructiu per remodelar l’escola.

Balcells va explicar que “fa uns mesos vam contactar amb els arquitectes del municipi perquè es posessin d’acord” i dissenyessin el complex de Sant Roc “amb visió de futur”, ja que el consistori preveu ubicar també en aquest espai la seua primera escola bressol.

Ajuts del Puosc per construir la guarderia L’alcalde del Palau, Francesc Balcells, va explicar ahir que amb els ajuts del Pla Únic d’Obres i Serveis de Catalunya (Puosc) que va convocar la Generalitat preveuen construir la primera escola bressol. D’altra banda, el consistori preveu instal·lar un hotel d’entitats a la seu de l’escola a la plaça Generalitat quan aquesta quedi buida després de l’ampliació del col·legi a l’avinguda Sant Roc. Així, s’instal·laran en aquest edifici el club de bitlles o l’agrupació escolta, segons va assenyalar Balcells.

tracking