SEGRE

SALUT PLACES

Aran reactiva la contractació pública de metges especialistes per a l'Espitau

L’entrada de l’Espitau de Vielha.

L’entrada de l’Espitau de Vielha.CONSELH

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Aran Salut SL ha reobert la convocatòria de proves selectives per cobrir quinze llocs de treball de la plantilla laboral de l’Espitau Val d’Aran, a Vielha, que va quedar suspesa a causa de la crisi derivada per la pandèmia de coronavirus. Entre les places ofertes hi ha les de metges especialistes en traumatologia, ginecologia, atenció primària, cirurgia i anestèsia, la qual cosa suposarà una important millora en el servei, atès que la falta d’especialistes es traduïa en llargues llistes d’espera i també amb derivacions al centre de Tremp.

S’ha de recordar que, tal com va explicar SEGRE, el desembre passat en plena temporada d’esquí l’hospital d’Aran es va quedar sense traumatòleg com a mínim una setmana en una època en què són freqüents les lesions d’esquiadors a les estacions de Boí Taüll i Baqueira Beret. Les altres places que s’ofereixen són dos metges d’urgències, dos infermers, tres administratius, un ajudant de cuina i un portalliteres. El període d’admissió de sol·licituds i documentació finalitzarà dilluns vinent a les 14 hores.

Així mateix, el Conselh preveu habilitar tres pisos a Vielha perquè els metges que no resideixin a la Val tinguin on allotjar-se mentre exerceixin a l’Espitau.

tracking