SEGRE

ECONOMIA INICIATIVES

Noves campanyes a les capitals de l'Urgell i la Noguera per reactivar el comerç local

Foment Tàrrega repartirà 500 euros setmanals durant l'estiu entre els que comprin en comerços i serveis associats || Balaguer crea un assistent virtual que connecta empreses amb compradors

Foment Tàrrega repartirà un total de 4.500 € fins al dia 11 de setembre entre els compradors.

Foment Tàrrega repartirà un total de 4.500 € fins al dia 11 de setembre entre els compradors.SEGRE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Foment Tàrrega, l’associació de comerços i serveis de la capital de l’Urgell, i la Paeria de Balaguer han posat en marxa dos noves campanyes de suport al comerç local que tenen per objectiu contribuir a la reactivació després de la pandèmia i la crisi econòmica derivada del coronavirus.

Viu l’estiu! #targarinament és el lema de la campanya impulsada per Foment Tàrrega, que sortejarà 500 euros setmanals durant els mesos d’estiu, cosa que suma un total de 4.500 € en 9 setmanes. Bego Galcerán, de la junta de l’entitat, va explicar ahir que “hem dividit els associats en quatre sectors (Cuida’t, Menja’t, Equipa’t i Abasteix-te!... targarinament) i els participants han de completar una ruta per poder participar en el sorteig dels 500 euros setmanals”.

Més de 220 empreses ja s’han inscrit en el directori virtual de Balaguer Trobahoabalaguer.cat

A cada establiment, els clients rebran un adhesiu per la compra (sense cost mínim) i quan tinguin un adhesiu de cada sector hauran de dipositar el bitllet en una de les bústies que trobaran als establiments o a l’oficina de l’entitat. L’afortunat rebrà els 500 euros en xecs de 10 perquè pugui canviar-los en diferentes comerços associats a Foment Tàrrega, “de forma que la campanya és recíproca i pretén també beneficar el sector”, va explicar Galcerán.

Per la seua part, l’alcaldessa de Tàrrega, Alba Pijuan, va mostrar el suport del consistori i de la regidoria de Promoció Econòmica a Foment per aquesta iniciativa que “se suma a les altres que es porten a terme per reactivar el sector comercial, de restauració i la petita empresa de la ciutat que en aquests moments necessita ajuda”.

D’altra banda, la Paeria de Balaguer ha dissenyat una campanya de comunicació sota el lema Troba-ho a Balaguer per visibilitzar el teixit empresarial, comercial i de serveis de la capital de la Noguera amb frases pensades per a les diferents tipologies d’empreses de la ciutat. A més, ha creat un assistent virtual vinculat a un directori en el qual poden inscriure’s les empreses (www.trobahoabalaguer.cat, podent tenir així presència a internet i un canal de comunicació directe amb els consumidors.

Amb aquesta iniciativa es pretén donar als comerciants eines per facilitar-los la transició digital sense haver de renunciar al tracte directe amb el client que no és possible oferir a les grans plataformes d’e-commerce.S’ha de destacar que ja hi ha més de 220 empreses inscrites en el directori.

El pressupost de 2020 de Balaguer ascendeix a 17 milions d’euros La Paeria de Balaguer portarà a aprovació en el ple ordinari d’aquest mes de juliol el pressupost del 2020, que ascendeix a uns 17 milions d’euros. Segons va explicar ahir a Ràdio Balaguer l’alcalde, Jordi Ignasi Vidal, es contempla una partida d’inversió d’1,8 milions i un préstec per valor d’uns 1,6 milions.

tracking