SEGRE

COMUNICACIONS MILLORES

Riner millora la connexió a internet d'alta velocitat a 3 zones del municipi

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L’ajuntament de Riner impulsa un projecte per millorar la connexió a internet d’alta velocitat a tres zones del municipi: Freixinet, Santa Susanna i el Miracle. L’alcalde, Joan Solà, va explicar que en aquests tres punts hi ha veïns que no tenen connexió o bé és de mala qualitat.

Per això, el consistori d’aquest municipi del Solsonès ha posat en marxa aquesta iniciativa, que suposarà construir un enllaç per cable amb la xarxa de fibra òptica de Solsona i la instal·lació d’antenes per poder repartir el senyal pel municipi. Tot això, amb l’objectiu que a aquestes zones “pugui arribar internet d’una forma digna” i oferir un bon servei. De la mateixa manera, també es millorarà el senyal de la Televisió Digital Terrestre (TDT). Solà va apuntar que la previsió és que els treballs estiguin llestos abans que s’acabi el proper mes d’agost. Aquest projecte de millora de la connectivitat suposarà una inversió de 23.000 euros, aproximadament, i estarà finançat per un pla de dinamització de la Generalitat.

El primer edil va explicar també que serà l’ajuntament el que instal·larà tots els dispositius per millorar la connexió i que després “ho gestionarà una empresa privada”.

tracking