SEGRE

La Generalitat prohibeix visites i ingressos en totes les residències geriàtriques de Lleida

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El conseller de Treball, Assumpte Socials i Famílies, Chakir El Homrani, ha anunciat aquest matí durant una visita a Soses, Torres de Segre i Lleida que les visites i ingressos en les residències geriàtriques de Lleida han quedat prohibits a tota la província de Lleida, tambéa  la regió sanitària de l’Alt Pirineu i Aran, després de què fa uns dies ja s’adoptés aquesta mesura en el Segrià. La Generalitat ha optat per aquesta mesura davant de l’aparició de nous brots, alguns dels quals hi ha afectats a residències, com la de Caser a Oliana i com a mínim tres més al Segrià.

D’altra banda, el conseller ha manifestat que Inspecció de Treball ha obert 34 expedients a empreses vinculades directament amb la campanya de la fruita a Lleida, i ha afegit que ara també estan fent inspeccions conjuntes amb tècnics de salut pública.

Finalment, ha anunciat un acord amb Creu Roja que suposa la contractació de 25 professionals d’intervenció comunitària, el treball dels quals serà explicar mesures preventives en diferents idiomes, vetllar pel seu seguiment, repartir material higiènic i mediar en possibles conflictes, entre altres actuacions.

tracking