SEGRE

SUBHASTA INVERSIÓ

Naut Aran ven una parcel·la a Baqueira per 731.000 euros

És la tercera i amb els diners es faran apartaments per a avis

Obres de pavimentació de carrers a Salardú.

Obres de pavimentació de carrers a Salardú.AYUNTAMIENTO DE NAUT ARAN

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L’ajuntament de Naut Aran ha tret a concurs una parcel·la a Baqueira procedent de la cessió de l’aprofitament urbanístic del Pla Especial número 2 amb un preu de sortida de 731.000 euros més IVA. La finca, de 534 metres quadrats, contempla una densitat per acollir dos habitatges unifamiliars, i amb els diners que s’obtinguin de la venda, al costat dels que el consistori ja va aconseguir subhastant unes altres dos parcel·les, una d’ubicada també a Baqueira i l’altra a Arties, finançarà la construcció d’un bloc d’apartaments tutelats per a gent gran. Val a recordar que al principi l’ajuntament volia construir una residència per a la tercera edat.

Arran d’un estudi demogràfic i sobre la viabilitat del projecte fet pel Consorci de Salut, que va determinar que la residència no seria necessària fins d’aquí a cinquanta anys, finalment es va optar per fer pisos tutelats.

D’altra banda, el consistori ha reasfaltat els carrers Bodigues, Claveròla i Solei, a Salardú. La millora d’aquests espais ha suposat una inversió d’uns 65.000 euros. Pròximament repavimentarà la Pòrta de Salardú fins al pont d’Unhòla.

tracking