SEGRE

INFRAESTRUCTURES ACCESSOS A NUCLIS

El Pont invertirà 40.000 euros en els accessos a nuclis

Millores en 70 km de vies i camins

L’accés al nucli de Gotarta.

L’accés al nucli de Gotarta.AJUNTAMENT DE EL PONT DE SUERT

Creat:

Actualitzat:

L’ajuntament del Pont de Suert invertirà 40.000 euros en la millora dels accessos als 24 nuclis de població del municipi. Així ho va explicar l’alcalde, Josep Antoni Troguet, que va apuntar que, finalment, després d’anys de reivindicacions, la Diputació els ha concedit una ajuda per actuar en els accessos als pobles. “Una ajuda que no substitueix la que rebem de la Generalitat i que ens permet intervenir en accions més concretes que no poden esperar”, va dir.

Segons el primer edil, fins ara el consistori només rebia una ajuda de 6.000 euros perquè no es tenien en compte els quilòmetres de via i camins. Tanmateix, “ara s’ha atès la nostra petició de valorar el nombre d’accessos i no la densitat d’habitants”.

El consistori preveu iniciar aquestes actuacions aquest mateix estiu ja que alguns dels accessos estan en força mal estat i amb poc manteniment. Troguet va apuntar que s’ha d’actuar en la neteja de la vegetació i en el ferm dels camins més danyats, així com en vorals o pendents que amenacen de patir petits despreniments de pedres als camins d’accés als pobles.

tracking