SEGRE

SUCCESSOS OPERACIÓ POLICIAL

Catorze detinguts per tràfic de cocaïna i marihuana al Segrià

La Guàrdia Civil desmantella deu punts de venda de droga a la comarca || Procedent de l'Hospitalet de Llobregat, també distribuïen a Fraga, Binèfar o Saidí

Els agents van trobar una plantació ‘indoor’ de marihuana.

Els agents van trobar una plantació ‘indoor’ de marihuana.GUARDIA CIVIL

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La Guàrdia Civil de Lleida ha desarticulat dos grups criminals que actuaven des de les localitats d’Almacelles, Alfarràs, Alpicat i Lleida ciutat, des d’on distribuïen substàncies estupefaents a altres localitats pròximes a la província de Lleida, així com a altres de la província d’Osca com Altorricó, Binèfar, Fraga, Montsó i Saidí. En total, la investigació denominada Tanca es va saldar amb catorze detinguts a Lleida i Barcelona, dels quals nou han ingressat a la presó per ordre judicial. Els investigats distribuïen cocaïna i marihuana, des d’un total de deu punts de venda, que han quedat totalment desmantellats amb aquesta actuació policial. Aquests punts de venda estaven ubicats en dos principals focus de distribució, un per a la cocaïna, a la localitat d’Almacelles, i un altre per a la venda de marihuana, a Alfarràs. Durant la investigació es va comprovar que part de la cocaïna provenia de l’Hospitalet de Llobregat, on estava establert el proveïdor.

En els mesos de maig i juny, els agents van concloure la investigació, en la qual van practicar un total d’onze entrades i escorcolls en diferents domicilis i localitats del Segrià, així com a l’Hospitalet. Als catorze detinguts, de nacionalitat espanyola, marroquina i colombiana, se’ls imputen delictes contra la salut pública en la seua modalitat de tràfic de drogues i pertinença a grup criminal.

En l’operació, els agents van intervenir un total de 2.426 grams de cocaïna; 3.617 grams de marihuana, més d’un quilo de substància de tall; una instal·lació indoor amb 43 plantes de marihuana, així com 88.000 euros en efectiu, cinc vehicles (un dels quals amb doble fons per ocultar la droga) i estris per a la seua manipulació. La Guàrdia Civil destaca que aquesta operació policial ha assestat un dur cop al tràfic de drogues, principalment a la comarca del Segrià, a l’haver aconseguit l’ingrés a la presó de nou dels detinguts. La investigació, que es va iniciar el mes de novembre del 2019, ha estat coordinada pel Jutjat d’Instrucció número 1 de Balaguer.

Els agents van trobar una plantació ‘indoor’ de marihuana.

Els agents van trobar una plantació ‘indoor’ de marihuana.GUARDIA CIVIL

tracking