SEGRE

EMERGÈNCIES SOLIDARITAT

Desena edició del calendari solidari dels Bombers

Sessió fotogràfica ahir amb els Pompièrs

Sessió fotogràfica ahir del calendari amb els Pompièrs d’Aran.

Sessió fotogràfica ahir del calendari amb els Pompièrs d’Aran.BOMBEROS DE LA GENERALITAT

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Els Pompièrs d’Aran van protagonitzar ahir una de les quatre sessions per elaborar el calendari solidari de Bombers amb Causa, els fons del qual es destinen a la investigació de malalties infantils i a projectes d’atenció a nens en risc d’exclusió atesos als centres de Sant Joan de Déu, entre els quals el de Lleida.

Els protagonistes, com sempre, són els més petits que comparteixen fotografies amb els diversos professionals dels Bombers de la Generalitat, els Bombers de Barcelona, els Pompièrs i els Bombers d’Andorra. El calendari del 2021 és la desena edició d’aquesta iniciativa i, encara que s’han extremat les mesures de seguretat sanitàries a causa del Covid-19, també s’ha volgut potenciar un projecte tan necessari en moments com l’actual.

En la sessió de dijous, hi van participar els Bombers d’Andorra amb tres usuaris de l’Hospital Sant Joan de Déu de Lleida, que van improvisar un concert en plena muntanya. L’objectiu del calendari, a més de recaptar fons contra les malalties infantils, és generar complicitat entre els nens i els bombers a més de proporcionar moments d’esbarjo a aquests petits pacients de Sant Joan de Déu.

tracking