SEGRE

ESNOTICIA

L'anunci de més restriccions causa una allau de cancel·lacions turístiques

Els càmpings, amb anul·lacions des que es va “tancar” el perímetre del Segrià

Joan Oller i Cel Feliu, responsables del càmping La Noguera, a Sant Llorenç de Montgai.

Joan Oller i Cel Feliu, responsables del càmping La Noguera, a Sant Llorenç de Montgai.AMADO FORROLLA

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L’anunci de les noves mesures per reduir els contagis de coronavirus va provocar ahir una allau de cancel·lacions turístiques a Lleida. El president de la Federació d’Hostaleria, Josep Castellarnau, va explicar que “la font del turisme” és Barcelona i “quan no hi ha mobilitat, cauen en picat les reserves”. La presidenta de Càmpings de Lleida, Marta Cortina, va dir que “des que es va tancar el Segrià, les anul·lacions no han parat”. Per això, després de comptar amb plena ocupació als bungalous per al mes d’agost, Cortina va assenyalar que ara “hi ha llocs”.

Així mateix, el president de la Federació de Turisme Rural, Jaume Ramon, va dir que també han tingut cancel·lacions i que “hi ha gent que truca per preguntar”. Joan Santacreu, de la casa rural Cal Xinco d’Alentorn (a Artesa, que finalment va quedar exclosa), va explicar que “la repercussió ha estat immediata” i que “ara el juliol està perdut i l’agost vindrà darrere”. Santacreu va qualificar les mesures d’“exagerades” perquè la Noguera és la comarca més extensa i probablement una de les que té menor densitat d’habitants”. El responsable de l’Associació d’Empreses d’Esports d’Aventura del Sobirà, Flòrido Dolcet, va explicar que estan “fent un treball informatiu per aclarir que estem en zona neta i segura”.

“Hem complert amb els protocols per poder obrir” Joan Oller i Cel Feliu, responsables del càmping La Noguera, a Sant Llorenç de Montgai, van explicar ahir que molta gent els ha trucat arran de les últimes recomanacions fetes pel Govern per demanar informació sobre la situació i han tingut algunes cancel·lacions, sobretot des que es va confinar el Segrià. “Hi ha qui està confós a causa que la informació que donen canvia en cada moment, per la qual cosa intentem guiar-nos a partir del que surt publicat al DOGC”, va explicar Oller.

tracking