SEGRE

TRÀNSIT SINISTRALITAT

Mor el conductor d'un vehicle en una sortida de via a la C-13 a la Sentiu

Rescaten un motorista accidentat en una zona de difícil accés a Alt Àneu

Efectius d’emergències ahir al costat del vehicle, que va quedar bolcat, a la C-13 a la Sentiu de Sió.

Efectius d’emergències ahir al costat del vehicle, que va quedar bolcat, a la C-13 a la Sentiu de Sió.ITMAR FABREGAT

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El conductor d’un vehicle va morir ahir al sortir de la via a la carretera C-13, al terme municipal de la Sentiu de Sió, a la comarca de la Noguera. Els serveis d’emergències van rebre l’avís a les 16.16 hores i fins al lloc de l’accident es van desplaçar quatre patrulles dels Mossos d’Esquadra, dos dotacions dels Bombers de la Generalitat i dos ambulàncies del Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM).

Arran d’aquest sinistre, les causes del qual es desconeixen i s’investiguen, el conductor i únic ocupant del turisme es va quedar atrapat a l’interior. Segons va informar el Servei Català de Trànsit, les primeres informacions apuntaven que no portava posat el cinturó de seguretat, però serà l’atestat policial el que determini les causes i circumstàncies de l’accident mortal.

Quant a l’afectació viària, la carretera va quedar tallada en els dos sentits de la marxa fins a les sis de la tarda, quan els efectius van poder retirar el vehicle i netejar la calçada.

L’accident de la Sentiu de Sió va ser l’últim d’un cap de setmana negre a les carreteres catalanes, amb cinc persones mortes en diferents accidents de la xarxa viària des de divendres. Aquest any, onze persones han perdut la vida a les carreteres lleidatanes. Ahir també va morir un jove en una sortida de via a Vilanova i la Geltrú.

D’altra banda, els Bombers van rescatar un motorista accidentat en una pista forestal d’Alt Àneu, en una zona de difícil accés. Va ser evacuat en helicòpter a l’hospital de Tremp amb policontusions.

tracking