SEGRE

PATRIMONI MILLORES

Vallbona rehabilitarà Cal Nevado i el convertirà en un local social

Dedicarà un espai als estudiosos de la vall del Corb

El projecte ha rebut una subvenció de 250.000 euros.

El projecte ha rebut una subvenció de 250.000 euros.SEGRE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L’ajuntament de Vallbona de les Monges rehabilitarà l’edifici de Cal Nevado, ubicat al costat de la casa consistorial, i el convertirà en un local social per als veïns del poble. El projecte, previst per a l’any que ve, compta amb una subvenció del nou PUOSC que ascendeix a 250.000 euros. L’alcaldessa, Elisabet Riera, va explicar que s’hi habilitaran dos sales grans amb taules, cadires i diversos ordinadors. Segons va assenyalar Riera, l’objectiu és que es converteixi en un espai polivalent i que puguin acollir activitats com classes de gimnàstica, cursets o ser un espai de trobada de la gent gran, entre altres usos.

S’ha de recordar que l’anterior equip de govern havia projectat a l’edifici una sala dedicada als estudiosos de la vall del Corb.

L’alcaldessa de Vallbona va dir que la iniciativa es manté i que estan en converses amb el Grup de Recerques de les Terres de Ponent per acabar de detallar com es combina l’ús de local social amb aquesta sala dedicada als nombrosos llibres i articles escrits per l’investigadors del territori.

tracking