SEGRE

TRÀNSIT SINISTRALITAT

El conductor mort a la Sentiu és un veí de Foradada de 34 anys

El vehicle va sortir de la via i va bolcar quan circulava per la carretera C-13 || Un camioner ferit en l'enèsim accident a l'N-230 al Pont de Suert

Els serveis d’emergències, al lloc de l’accident ocorregut diumenge a la Sentiu de Sió.

Els serveis d’emergències, al lloc de l’accident ocorregut diumenge a la Sentiu de Sió.ITMAR FABREGAT

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El conductor mort diumenge al sortir de la via amb el seu vehicle a la carretera C-13 a la Sentiu de Sió és un veí de Foradada, a la comarca de la Noguera, de 34 anys, segons va informar ahir el Servei Català de Trànsit. L’accident va tenir lloc a les 16.16 hores en el punt quilomètric 32,5 de la C-13 quan, per causes que encara s’investiguen, el conductor del turisme, que viatjava sol, va perdre el control i va acabar bolcant al mig de la carretera. A causa del sinistre, va quedar atrapat a l’interior del vehicle i els serveis d’emergències no van poder fer res per salvar-li la vida. Diverses dotacions dels Mossos d’Esquadra, dels Bombers de la Generalitat i del Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM) es van desplaçar fins al lloc del sinistre.

La via va quedar tallada en els dos sentits de la marxa fins a les 18 hores, quan els serveis d’emergències van poder retirar el vehicle accidentat i netejar la calçada.

Durant aquest any, ja són 11 les persones que han perdut la vida en accidents ocorreguts a les carreteres lleidatanes, una xifra inferior a la del mateix període de l’any passat, quan van perdre la vida 17 persones. Aquest cap de setmana ha estat especialment tràgic a les carreteres catalanes, amb cinc morts en accidents ocorreguts entre divendres i diumenge.

D’altra banda, la carretera N-230 va tornar a registrar ahir un sinistre en què es va veure implicat un camió d’alt tonatge. Els serveis d’emergències van rebre l’avís a les 12.02 hores, quan, per causes que es desconeixen i que s’estan investigant, un camió va sortir de la via i va acabar bolcant en el punt quilomètric 121, al Pont de Suert.

Per socórrer l’accident es van activar tres dotacions dels Bombers, així com dels Mossos i del SEM. A causa de l’accident, el conductor del camió va quedar atrapat a l’interior de la cabina, per la qual cosa va haver de ser excarcerat pels Bombers. Una ambulància va evacuar el ferit amb pronòstic menys greu a l’hospital de Vielha.

Els alcaldes han demanat nombroses vegades millores en aquesta carretera per l’alta sinistralitat.

Finalment, un ciclista va resultar ferit ahir a les Valls de Valira.

tracking