SEGRE

ESNOTICIA

Allau de reserves als pobles de l'entorn de Rialb

Afavorits per un turisme de proximitat

L’embarcador de Pomanyons, a l’embassament de Rialb.

L’embarcador de Pomanyons, a l’embassament de Rialb.CONSORCI SEGRE RIALB

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Vint anys després de la inauguració del pantà de Rialb els municipis del seu entorn atreuen un nou turisme rural sorgit durant el confinament. Es tracta de famílies que busquen la seguretat de pobles petits, masies aïllades i aigües tranquil·les.

Els establiments hotelers i cases rurals de la zona Segre Rialb estan registrant un gran volum de peticions, majoritàriament provinents de l’àrea metropolitana, que a banda de buscar espais no massificats també aposten per activitats aquàtiques i banys en aigües de mitjana muntanya.

La platja d’Ogern és l’únic espai que estarà tancat al bany per garantir les condicions mínimes sanitàries. L’estiu amb Covid ha convertit la zona del Segre Rialb en una destinació turística molt sol·licitada per passar l’estiu atesa la seua escassa explotació turística.

Segons la presidenta del Consorci Segre Rialb, Gemma Orrit, alguns establiments han rebut durant el confinament una “allau de trucades” per llogar “cases aïllades amb piscina”. Va explicar que els visitants que estan descobrint aquest territori valoren que no estigui gaire explotat turísticament i que estigui a mig camí de Lleida, Andorra i Barcelona.

A la zona hi ha 1.000 places d’allotjament repartides entre cinquanta establiments.

tracking