SEGRE

MUNICIPIS SERVEIS

Mollerussa impulsa el civisme i la prevenció del Covid

Amb una nova campanya que insta a utilitzar la mascareta

Presentació del nou servei Reinicia de Mollerussa.

Presentació del nou servei Reinicia de Mollerussa.E. F

Creat:

Actualitzat:

Anar en patinet sense mesures de seguretat o jugar a pilota a les places són algunes de les accions que el consistori de Mollerussa vol reconduir i derivar a altres espais més adequats de la ciutat per garantir el bon ús de l’espai públic. Aquest és l’eix de la campanya que ha iniciat per fomentar normes de civisme que ajudin a millorar la convivència i l’ús de l’espai públic. Aquest ha variat sobretot arran de la crisi sanitària del Covid-19, segons va explicar ahir l’edil d’Acció Social i Comunitària, Ciutadania i Infància, Anna Carné.

Dos membres de Protecció Civil i dos educadores socials duen a terme accions informatives al carrer per aconseguir reconduir aquestes situacions i fer prevenció dels conflictes, a banda d’incidir en l’obligatorietat de portar la mascareta. Prèviament, per detectar possibles conflictes s’ha consultat entre el teixit comercial de la ciutat per determinar si hi ha problemes de convivència als carrers i places públiques de la capital del Pla. D’altra banda, el consistori també va presentar un servei per ajudar a gestionar les emocions, recuperar la seguretat o reprendre l’activitat diària en la “nova normalitat” després del confinament pel Covid-19.

Reinicia, sessions de suport per afrontar la nova normalitat dirigit a tota la ciutadania

Es tracta de l’espai Reinicia, que preveu oferir les eines necessàries a la ciutadania per contrarestar els efectes socials negatius provocats per la pandèmia en gran part de la població.

La iniciativa es portarà a terme paral·lelament al servei del Suport de Dol i es faran diferents sessions a L’Amistat.

tracking