SEGRE

ESNOTICIA

Lleida suma gairebé 500 llits per aïllar contagiats i els seus contactes

L'Hotel Ibis de Torrefarrera, que avui es posa en marxa, suma els últims 78 || Podrà acollir persones soles i famílies, i comptarà amb personal de Creu Roja

L’equip de treballadors de la Creu Roja, amb diverses autoritats, ahir a l’exterior de l’Hotel Ibis.

L’equip de treballadors de la Creu Roja, amb diverses autoritats, ahir a l’exterior de l’Hotel Ibis.AMADO FORROLLA

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Les comarques del pla de Lleida ja disposen de gairebé 500 llits per confinar de forma segura positius de coronavirus, tant lleus com asimptomàtics, i també contactes estrets de contagiats sense un lloc adequat on passar la quarantena. Els 78 llits de l’Hotel Ibis de Torrefarrera es van sumar ahir als 400 que hi ha en diferents espais que han habilitat amb aquesta finalitat ajuntaments, consell del Segrià, Diputació i Govern, i que actualment es troben en un 35% de la seua capacitat.

Aquest allotjament a Torrefarrera té tant habitacions individuals com per a unitats familiars. Comptarà amb personal de la Creu Roja, que s’encarregarà de fer tasques d’intervenció comunitària, mediació i acompanyament social. “L’adequació d’aquests espais ens servirà per estar preparats davant de qualsevol necessitat social”, va explicar el conseller de Treball, Chakir el Homrani, ahir durant la seua visita a l’edifici.

Així mateix, el conseller també va voler agrair el treball de tots els agents involucrats i va accentuar, a més a més, la col·laboració del sector hoteler i la Creu Roja.

Val a destacar que l’Hotel Ibis no només rebrà persones procedents de municipis del Segrià, sinó també d’altres comarques. Així, la campanya de la fruita començarà a desplaçar-se en els propers dies a altres comarques, com ara el Pla d’Urgell o la Noguera, i si hi ha temporers que necessitin estar-se en quarantena al ser positius o esperar els resultats de proves, podran allotjar-se en aquest espai.

L’equip de treballadors de la Creu Roja, amb diverses autoritats, ahir a l’exterior de l’Hotel Ibis.

L’equip de treballadors de la Creu Roja, amb diverses autoritats, ahir a l’exterior de l’Hotel Ibis.AMADO FORROLLA

tracking