SEGRE

Rècord de nous casos de Covid-19 a la demarcació de Lleida, amb 419 nous contagis

El total de casos de Covid ascendeix a 7289, mentre que la xifra de víctimes mortals es manté en 251

L’entrada d’ambulàncies a la unitat d’Urgències de l’hospital Arnau de Vilanova.

L’entrada d’ambulàncies a la unitat d’Urgències de l’hospital Arnau de Vilanova.MAGDALENA ALTISENT

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El departament de Salut ha comunicat aquest dimecres 419 nous casos de coronavirus a la demarcació de Lleida en el balanç que fa referència a dades de dimecres, una xifra que és un rècord de nous casos i que trenca la tendència a la baixa que la demarcació havia mostrat els darrers dies. D'aquests 419 nous contagis testats, 413 corresponen a les comarques del pla de Lleida, mentre les de muntanya en sumen 6 i es queden amb 537 casos positius.

D'aquests 413 nous positius de la demarcació de Lleida, 343 corresponen a casos detectats al Segrià, mentre la comarca de la Noguera, afectada per les noves restriccions, en té 34 de nous. Respecte al Segrià, la gran majoria dels nous contagis corresponen a casos detectats a Lleida ciutat, amb 241 nous casos, mentre que hi ha augments importants en poblacions com Alcarràs, amb 27 nous casos, o Almacelles, amb 11. Altres poblacions que augmenten són Alpicat i la Portella, amb 9 nous casos cadascuna, Torrefarrera, amb 7, i Rosselló, amb 5. 

En total, la demarcació acumula 7289 casos de Covid-19 confirmats amb test, segons les dades del departament, mentre el Segrià n'acumula 4618 i la Noguera 495. La xifra de defuncions es manté amb 251 víctimes mortals. La xifra d'altes puja a les 1.522.

tracking