SEGRE

Una desena de nens confinats a Balaguer per un possible cas

Imatge d’arxiu d’una vista de Balaguer.

Imatge d’arxiu d’una vista de Balaguer.SEGRE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Una desena de nens de Balaguer estan confinats de forma preventiva després d’haver estat en contacte amb un possible cas de coronavirus. Aquests joves participaven en activitats d’estiu a la capital de la Noguera i, com a mesura de precaució, i seguint els protocols establerts per a aquestes situacions, els organitzadors van decidir confinar aquest grup, format per deu nens. Fonts pròximes van explicar que esperen que es confirmi o es descarti aquest presumpte contagi de Covid-19.

S’ha de recordar que un nen que participava en un casal d’estiu de la Seu d’Urgell va donar positiu per coronavirus, la qual cosa va obligar a aïllar l’afectat i el seu grup de convivència. El jove presenta símptomes lleus. Des de l’ajuntament de la capital de l’Alt Urgell es va informar que aquest jove no participava en un casal o activitat de lleure organitzada pel consistori.

De la mateixa manera, a començaments d’aquest mes de juliol també es va detectar un contagi al casal d’estiu d’Albesa. En aquest cas, va ser un dels monitors que va donar positiu en Covid-19 i per prevenció es va decidir suspendre les activitats del casal. Mentrestant, a Tàrrega hi va haver un altre monitor encomanat al casal Estiu Esport, mentre que els altres vuit van donar negatiu en les proves serològiques que se’ls van practicar.

tracking