SEGRE

MUNICIPIS EQUIPAMENTS

Bossòst impulsa la construcció de 56 nínxols al cementiri

Imatge del cementiri de Bossòst, que ara s’ampliarà.

Imatge del cementiri de Bossòst, que ara s’ampliarà.A.B.

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L’ajuntament de Bossòst impulsa les obres de millora i ampliació del cementiri municipal. L’alcalde, Amador Marqués, va explicar ahir que aquests són uns “treballs pendents des de fa temps”. Amb aquests treballs, es construiran un total de cinquanta-sis nínxols nous i una trentena de columbaris.

Això és perquè el cementiri de Bossòst no té sepulcres disponibles. En aquest sentit, Marqués va assegurar que els nínxols que hi ha actualment al recinte del cementiri estan ocupats o bé ja tenen propietari. El primer edil va afirmar que la previsió del consistori és poder iniciar les obres aquest mateix estiu.

Per això, l’ajuntament d’aquest municipi de la Val d’Aran ha tret a licitació els treballs per ampliar el cementiri, que compten amb un pressupost de 46.000 euros, aproximadament, i un termini d’execució d’uns dos mesos.

Val a recordar que aquest projecte és un dels que es contemplen en el pressupost municipal de Bossòst per a aquest exercici, que es van aprovar a començaments del mes de març passat.

tracking