SEGRE

MEDI AMBIENT RESIDUS

La Noguera recull 8.000 kg

Servei de recollida porta a porta per tots els pobles

Principalment restes de poda, sobrant de gespa o flors.

Principalment restes de poda, sobrant de gespa o flors.CONSELL COMARCAL DE LA NOGUERA

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El servei de recollida de restes vegetals i de poda que el consell de la Noguera ofereix des del 9 de juny als veïns de la comarca ha tingut molt bona acceptació: en sis setmanes, fins al 16 de juliol, ha retirat més de 8.000 quilos amb un mínim d’una trentena de recollides com a mínim cada setmana.

El consell preveu estendre aquest servei fins a l’octubre. La recollida porta a porta de restes vegetals es fa els dijous no festius al matí. Cal sol·licitar-ho prèviament els dimarts i, després de fer-ho, el material es pot dipositar dimecres a la nit al costat de la porta de casa. No ha de col·locar-se al costat dels contenidors i no ha d’interferir el pas de vianants o vehicles. Per facilitar la recollida, les restes de gespa, herba, fulles i flors s’han de deixar en bosses d’escombraries lligades (preferiblement de 80 litres i biodegradables) amb un màxim 10 quilos per bossa. Les restes de poda i branques es lligaran en feixos d’un màxim d’1,20 metres de llarg i 10 quilos.

La Noguera estendrà el servei fins a l’octubre i fan 30 recollides per sermana als pobles

No es recolliran restes de tales d’arbres i troncs, que s’han de dur als centres de recollida de Balaguer o d’Artesa de Segre. Tampoc terra, pedres, testos o runa.

Aquest servei es presta a municipis que ho demanen, s’adreça a particulars, i les empreses de jardineria han de continuar gestionant les seues restes portant-les al centre de recollida. Per contactar amb el servei es pot trucar al 680 200 744 o per correu electrònic a residus@ccnoguera.cat.

tracking