SEGRE

MUNICIPIS EDUCACIÓ

La Seu assumeix la gestió de l'escolarització compartida

Servei complementari per a alumnes de Secundària

Imatge del ple de l’ajuntament de la Seu.

Imatge del ple de l’ajuntament de la Seu.AJUNTAMENT DE LA SEU D’URGELL

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El ple de l’ajuntament de la Seu d’Urgell va aprovar ahir per unanimitat un conveni amb el departament d’Educació perquè el consistori assumeixi la gestió de la Unitat d’Escolarització Compartida (UEC), “un projecte de col·laboració amb els centres educatius de la ciutat per garantir l’escolarització d’alumnes de tercer i quart d’ESO amb problemes de rendiment o actitud”, segons va explicar el vicealcalde de la ciutat, Francesc Viaplana.

Així mateix, i malgrat que està previst que la major part del finançament de l’UEC l’assumeixi el Govern, el consistori també va aprovar una modificació del pressupost municipal per poder-lo gestionar. Val a destacar que el cost del servei, del qual es beneficiaran un màxim de dotze alumnes, assolirà els 7.200 euros, 600 per escolar.

Aquest acord no representa una plena municipalització sinó una cessió de competències per part d’Educació, perquè l’ajuntament no en tenia en aquest àmbit. L’objectiu és “integrar els alumnes a un projecte de ciutat” prioritzant la formació.

tracking