SEGRE

MUNICIPIS CULTURA

Mequinensa impulsa l'inici del Museu de la Disfressa

Obres a la Casa de la Cultura, que acollirà aquest equipament

Imatge de les obres a la Casa de la Cultura de Mequinensa.

Imatge de les obres a la Casa de la Cultura de Mequinensa.A.M.

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Les obres d’ampliació de la Casa de la Cultura de Mequinensa ja estan en marxa. Les tasques es concentren a la segona planta i, quan estiguin a punt, permetran disposar d’un espai de 174 metres quadrats amb una zona d’accés, lavabos i una sala que es destinarà al futur Museu de la Disfressa. L’equipament recollirà les creacions que els veïns llueixen en els concursos de disfresses de les festes de Sant Blai i Santa Àgueda, declarades Festa d’Interès Turístic a Aragó. Aquest equipament se sumarà al Museu del Passat Prehistòric, de la Història i de la Mina, ubicats a les antigues escoles del Poble Vell.

La Casa de la Cultura d’aquest municipi del Baix Cinca acull actualment la llar de persones grans a la planta baixa i la biblioteca, una sala d’estudi i diverses associacions a la primera.

L’ajuntament de Mequinensa va adjudicar les obres d’ampliació a l’empresa Aglofraga per aproximadament 150.000 euros. Els treballs tenen un termini d’execució de set mesos i es finançaran amb un pla d’inversions de la Diputació de Saragossa.

tracking