SEGRE

Salut confirma 10 morts per Covid-19 a la demarcació de Lleida i els contagis es disparen amb 265 nous casos

El total de casos de Covid ascendeix a 8.041, mentre que la xifra de víctimes mortals puja a 269

El pavelló Onze de Setembre pren forma com a hospital - El Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM) avança en l’adequació del pavelló Onze de Setembre com a hospital. Ja es poden apreciar les parets i els espais on es col·locaran els llits,  ...

El pavelló Onze de Setembre pren forma com a hospital - El Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM) avança en l’adequació del pavelló Onze de Setembre com a hospital. Ja es poden apreciar les parets i els espais on es col·locaran els llits, ...SEM

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El departament de Salut ha comunicat aquest dimarts 265 nous casos de coronavirus a la província de Lleida en el balanç que fa referència a dades de dilluns, una xifra que trenca de nou la tendència a la baixa dels darrers dies, en els quals el nombre de nous contagis es va mantenir per sota dels cinquanta diaris. A més, notifica 10 noves morts respecte ahir, xifra que suposa un dels creixements més alts pel que fa a nombre de víctimes mortals.

D'aquests 265 nous contagis testats, 263 corresponen a les comarques del pla de Lleida, mentre les de muntanya en sumen dos més i es queden amb 547 casos totals.

Per comarques, 178 d'aquests nous casos corresponen al Segrià, mentre la comarca de la Noguera, afectada per les noves restriccions, en suma 18 de nous. Respecte al Segrià, el municipi que suma més nous casos és Lleida ciutat, amb 126, seguida d'Alcarràs, amb 13, Torrefarrera, amb 10, Soses, amb 5 i Alcoletge amb 4. 

En total, la demarcació de Lleida acumula 8.041 casos de Covid-19 confirmats amb test, segons les dades del departament, mentre el Segrià n'acumula 5.156 i la Noguera 576. La xifra de defuncions puja a les 269 víctimes mortals i la xifra d'altes puja a les 1.591.

tracking