SEGRE

TRÀNSIT SINISTRALITAT

L'incendi d'un camió causa retencions a l'autovia A-2

El foc es va iniciar a la cabina i va afectar la càrrega, sense ferir el conductor || Obliga a tallar un carril a l'altura de Torrefarrera

Vista de les retencions de vehicles al costat del camió incendiat ahir a l’encreuament de l’A-2 i la C-12.

Vista de les retencions de vehicles al costat del camió incendiat ahir a l’encreuament de l’A-2 i la C-12.MAGDALENA ALTISENT

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Nou dia de retencions a l’autovia al seu pas per Lleida. Ahir a la tarda, un incendi va afectar un camió mentre circulava per l’A-2, a l’encreuament amb la carretera C-12, a l’altura de Torrefarrera.

Els serveis d’emergències van rebre l’avís quan faltaven tres minuts per a les set de la tarda.

Fins al lloc de l’incident es van desplegar sis dotacions dels Bombers de la Generalitat, així com efectius del Sistema d’Emergències Mèdiques i dels Mossos d’Esquadra, que van haver de regular el trànsit a la zona al tallar un carril de l’autovia, a direcció Barcelona, per facilitar l’extinció de les flames. El foc es va iniciar a la cabina i va acabar afectant per complet la càrrega, encara que el conductor va resultar il·lès.

El tall d’un carril va causar diverses retencions durant unes hores, fins que va poder recuperar-se la normalitat en la circulació quan es va retirar el vehicle incendiat.

Durant la jornada d’ahir també es van registrar importants retencions a l’autovia al seu pas pel Bruc i en direcció Lleida arran de la col·lisió entre dos vehicles. L’accident es va produir al migdia i va tallar un carril de l’autovia fins a les 21.20 hores.

tracking