SEGRE

Lleida i el Baix Segre, desconfinats

La consellera de Salut Alba Vergés ha anunciat aquesta tarda en roda de premsa des de Lleida que s'aixeca el confinament perimetral de Lleida i els sis municipis del Baix Segre i que bars i restaurants podran obrir amb restriccions

Imatge d’una terrassa tancada pel confinament a Lleida.

Imatge d’una terrassa tancada pel confinament a Lleida.MAGDALENA ALTISENT

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La consellera de Salut Alba Vergés ha anunciat aquesta tarda en roda de premsa des de Lleida que s'aixeca el confinament perimetral de Lleida i els sis municipis del Baix Segre: Alcarràs, Aitona, la Granja de Escarp, Seròs, Soses y Torres de Segre, després de 15 dies. A més, els establiments que van haver de tancar podran tornar a obrir. Aquesta mesura afecta a gimnasos, cinemes i teatres, però també al sector de l'hosteleria i la restauració, que podran obrir només les terrasses amb un aforament del 50%, respectant la distància de seguretat i tancant a les 12 de la nit. Pel que fa als establiments de restauració que no tinguin terrassa, no podran obrir. De la mateixa manera, Vergés ha anunciat també que es prohibeixen les trobades de més de 10 persones.

Es tracta d'un aixecament de les mesures més restrictives que s'equipararien a les mesures que afecten Barcelona. De fet, la consellera de Presidència, Meritxell Budó, ha dit que les mesures són les mateixes exceptuant que els bars i restaurants, al Segrià, només podran atendre a les terrasses. Budó també ha confirmat que l'oci nocturn segueix tancat. 

Malgrat això, Vergés ha alertat que la situació de Lleida encara preocupa pels casos de contagis i persones hospitalitzades i a l'UCI. 

La mesura entrarà en vigor aquest dijous a les 16:00 hores. 

A L'EDICIÓ DE DEMÀ DE DIARI SEGRE, TOTS ELS DETALLS

tracking