SEGRE

MUNICIPIS SERVEIS

Benavent canvia canonades de la xarxa d'aigua potable

Per millorar el proveïment a granges

Les obres per canviar canonades al camí del Reguer.

Les obres per canviar canonades al camí del Reguer.AJUNTAMENT DE BENAVENT

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L’ajuntament de Benavent de Segrià ha substituït l’antiga canonada d’aigua potable del camí del Reguer per una altra de polietilè. L’obra ha suposat renovar un tram de 400 metres de conduccions que proveeixen diferents granges del municipi. L’empresa Cassa ha executat aquests treballs, el pressupost dels quals ascendia a uns 7.800 euros. El regidor de Medi Rural, Jordi Català, va apuntar que aquesta actuació millorarà el servei als ramaders, ja que aquesta nova canonada permetrà donar a les explotacions “més pressió i cabal” i a més s’evitaran avaries.

La renovació d’aquesta canonada forma part d’un pla de reparacions més ampli a la xarxa d’aigua potable que transcorre pel traçat de diferents camins del municipi. Així, la millora de les conduccions es va iniciar el mes de maig passat amb la substitució de les del camí de Rosselló. El consistori va avançar que les obres prosseguiran en els propers mesos i que les pròximes que preveuen substituir seran al nucli urbà.

Va concretar que canviaran les canonades dels carrers Major i Progrés, després d’haver constatat que les antigues conduccions d’aigua són de fibrociment.

tracking