SEGRE

SUCCESSOS DROGUES

Oculta als eixos del camió 220 quilos de marihuana

Els Mossos van arrestar el conductor dimarts en un control a Sidamon || Transportava la droga en una desena de farcells

Vista dels farcells amb la marihuana que portava el conductor ocults als eixos del seu camió.

Vista dels farcells amb la marihuana que portava el conductor ocults als eixos del seu camió.MOSSOS D’ESQUAADRA

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Agents dels Mossos d’Esquadra van arrestar dimarts un home de 57 anys, veí de Sant Cugat del Vallès, com a presumpte autor d’un delicte contra la salut pública després d’interceptar-li al camió que conduïa més de 200 quilos de marihuana al seu pas per l’autovia A-2 al terme municipal de Sidamon.

Els fets van tenir lloc a les 9.30 hores durant un control preventiu de transports, efectuat per efectius de l’àrea regional de Trànsit de la Regió Policial de Ponent, al quilòmetre 480 de l’autovia a Sidamon, al Pla d’Urgell. Els agents policials, que desviaven els vehicles a l’àrea de servei per poder fer la inspecció al transport de mercaderies amb mesures de seguretat, van donar l’alto a un camió.

Els agents van parar el camió en un control a l’autovia i van notar una forta olor de marihuana

En el moment en què estaven fent les gestions, els Mossos van detectar una forta olor de marihuana que procedia d’uns compartiments que estaven situats als eixos del vehicle. Davant de la possibilitat que en aquests compartiments, que estaven tancats amb un forrellat, hi pogués haver marihuana, els agents els van obrir, i van localitzar al seu interior 10 farcells perfectament embalats. Posteriorment, els Mossos d’Esquadra van poder constatar que a cada farcell hi havia uns vint quilos de marihuana, que sumaven un total de 220 quilos de substància estupefaent, fet que va motivar la detenció del conductor del camió per un suposat delicte contra la salut pública.

La setmana passada, els Mossos van detenir a Abrera un veí de Lleida que transportava vuit quilos de marihuana al seu vehicle i va fugir dels agents conduint durant tres quilòmetres per l’A-2 a gran velocitat i en sentit contrari. Finalment, el conductor, que va abandonar el seu vehicle i va intentar continuar amb la seua fugida corrent, va agredir els agents fins que aquests el van detenir.

tracking