SEGRE

GASTRONOMIA ESTABLIMENTS

Tanca l'històric restaurant Cal Pepito de Balaguer

Fundat el 1907, posa fi a la seua etapa després de 113 anys

La façana de l’establiment a la plaça Mercadal de Balaguer.

La façana de l’establiment a la plaça Mercadal de Balaguer.SEGRE

Creat:

Actualitzat:

L’històric restaurant Cal Pepito de Balaguer, ubicat a la plaça Mercadal, abaixarà avui la persiana per última vegada després de 113 anys d’activitat. Glòria Salat, última titular d’aquest negoci familiar amb la seua germana Rosa, no pot evitar emocionar-se al comptar les poques hores que queden per tancar per última vegada l’establiment. “Ens volem acomiadar i aquest és el moment, potser sí, condicionades per la crisi econòmica i sanitària en què vivim.”

“Hem treballat dur per aconseguir fer reflotar el negoci, però ara per ara ja no és rendible. Nosaltres ja hem fet el nostre bucle i ara, sense por, diem adéu”, va dir la Glòria. Va assegurar que des del moment en què es va fer càrrec de l’establiment de la plaça Mercadal de Balaguer, tenia clar que arribaria el dia en què hauria de tancar i dir adéu.

Quatre generacions d’una mateixa família han regentat l’històric restaurant de Balaguer

“El dia ha arribat i només ens queda agrair a totes les persones que han treballat en aquesta casa i a tots els que ens han acompanyat”, va assenyalar.

La Glòria també va voler agrair l’Associació de Comerciants de Balaguer pel suport des de l’inici de la pandèmia del Covid-19. Va expressar gratitud “per tot el que han lluitat perquè els negocis poguéssim afrontar la crisi”. Quatre generacions d’una mateixa família han regentat l’històric restaurant de Balaguer. Obert per primera vegada l’any 1907 per Pepito Roca i Maria Pedra, el restaurant havia estat des d’aleshores un punt de trobada durant més d’un segle per a molts dels veïns de Balaguer i la comarca.

tracking