SEGRE

TURISME COMUNICACIONS

Cinc-cents viatgers estrenen el telefèric d'Estany Gento

Després de quedar ajornada un mes l'obertura per una avaria

Alguns dels viatgers que ahir van estrenar la temporada estival al telefèric de la vall Fosca.

Alguns dels viatgers que ahir van estrenar la temporada estival al telefèric de la vall Fosca.A.T.C.

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El telefèric d’Estany Gento, a la vall Fosca, que dóna accés a Aigüestortes, va iniciar ahir la temporada estival amb un total de 525 passatgers, tot un èxit segons el consistori de la Torre de Capdella. La majoria eren catalans, encara que també hi va haver visitants d’altres punts de l’Estat i algun estranger. A les 8.00 del matí va obrir les portes amb el primer viatge de pujada i un total de 42 persones. Passat el migdia ja s’havien comptabilitzat 220 visitants. L’últim viatge es va fer de baixada a les set de la tarda.

Per prevenir el Covid és obligatori utilitzar mascareta i gel hidroalcohòlic, a l’entrar i al sortir. Es desinfecta la cabina després de cada trajecte. Segons va indicar l’alcalde, Josep Maria Dalmau, aquest any han contractat onze persones que s’encarreguen de controlar-hi l’accés així com de les mesures de seguretat.

Al principi, es preveia iniciar la campanya l’1 de juliol, però es va detectar un problema amb una peça que Endesa, propietària del telefèric, va reparar.

tracking