SEGRE

ESNOTICIA

Ajuts per a comerços afectats pel Covid a Aitona

Cada establiment podrà rebre 400 €

Mossos a Aitona al juliol informant de les mesures de seguretat.

Mossos a Aitona al juliol informant de les mesures de seguretat.ACN

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El ple de l’ajuntament d’Aitona va aprovar dijous per unanimitat una línia de subvencions per als comerços d’aquest municipi del Baix Segre que hagin hagut de suspendre l’obertura del seu negoci o reduir la seua activitat com a conseqüència de les mesures establertes per fer front a la crisi del coronavirus. L’objectiu és el manteniment del teixit comercial i també reprendre l’activitat econòmica de la localitat. Cada negoci afectat podrà rebre un màxim de quate-cents euros.

L’alcaldessa d’Aitona, Rosa Pujol, va explicar que “després de l’enorme esforç i sacrifici que han fet els comerços del municipi durant la pandèmia del Covid-19, ara ens toca a nosaltres ser al seu costat, tornar-los tot aquest compromís i ajudar-los a tirar endavant i superar aquesta etapa tan difícil per a tothom”. El procediment per concedir aquestes ajudes serà de concurrència no competitiva i el ple de l’ajuntament aprovarà la convocatòria en les properes setmanes.

Aitona s’afegeix d’aquesta manera a altres municipis de les comarques de Lleida que també han aprovat ajuts per als seus comerços mentre que d’altres han emprès campanyes per impulsar les compres als establiments locals.

tracking