SEGRE

TRÀNSIT SINISTRALITAT

Mor un veí de 39 anys al caure amb el cotxe al canal a Puigverd

La víctima va perdre el control i va acabar precipitant-se al canal d'Urgell || Els Bombers van poder rescatar un gos que es trobava a l'interior del vehicle

Efectius de la Unitat Subaquàtica recuperant el vehicle.

Efectius de la Unitat Subaquàtica recuperant el vehicle.TRÀNSIT

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Un home de 39 anys va morir ahir a la matinada al tenir un accident i caure amb el seu cotxe al canal d’Urgell, a l’altura del quilòmetre 1,3 de la carretera LV-7022 a Puigverd de Lleida, encara que els Bombers van poder rescatar el gos que l’acompanyava. Segons va informar el Servei Català de Trànsit, els serveis d’emergència van rebre l’avís poc abans de dos quarts de cinc de la matinada.

Per causes que es desconeixen i que s’investiguen, el conductor va perdre el control del turisme i es va precipitar al canal. La víctima, J.M.R., tenia 39 anys i era veí de Puigverd de Lleida. Arran de l’accident es van activar cinc patrulles dels Mossos d’Esquadra, dos ambulàncies del SEM i set dotacions dels Bombers de la Generalitat, inclosa la Unitat Subaquàtica. Quan els Bombers van accedir al vehicle van trobar el conductor ja mort i van comprovar que a dins també hi havia un gos, que van poder rescatar amb vida.

En el que va d’any, dotze persones han mort en accidents de trànsit a les carreteres lleidatanes, quan en el mateix període de l’any passat es van registrar 20 morts. La reducció de la sinistralitat es produeix en un context marcat pel descens de mobilitat arran de les restriccions de la crisi del coronavirus, segons explica Trànsit.

Les primeres víctimes mortals de l’any es van registrar al febrer, quan van ser cinc les persones que van perdre la vida al volant, mentre que el mes d’abril es va registrar una víctima.

Al maig, van morir tres persones en sinistres a les comarques lleidatanes i dos més el mes de juliol passat. L’últim d’aquests accidents es va produir el 19 de juliol, quan un veí de Foradada de 34 anys va perdre la vida al sortir de la via amb el seu vehicle a la carretera C-13 al terme municipal de la Sentiu de Sió.

Així mateix, la Policia Local de Balaguer va denunciar penalment ahir un conductor ebri que va perdre el control del seu cotxe i va xocar contra tres vehicles estacionats al carrer Joan Miró i finalment va bolcar. Avui està previst que passi a disposició del jutjat de guàrdia. Malgrat l’aparatós accident, ningú hi va resultar ferit.

Ferits en accidents a Ribera d’Urgellet i Massalcoreig Tres persones van resultar ferides ahir en sengles accidents de trànsit a Ribera d’Urgellet, Balaguer i Massalcoreig. Els Bombers de la Generalitat van rebre l’avís d’emergència a les 15.20 hores, quan es va produir una col·lisió entre un turisme i una moto a Ribera d’Urgellet. Com a conseqüència de l’impacte, el conductor i els passatgers del turisme van resultar il·lesos, encara que el motorista va haver de ser traslladat a l’hospital de la Seu d’Urgell amb ferides de pronòstic lleu, segons va informar el Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM). Fins al lloc es van traslladar dos dotacions dels Bombers de la Generalitat, així com diverses patrulles de la Policia Local. Hores després, a les 17.25, es va registrar un altre accident a Massalcoreig, al Camí de Fraga. Després de bolcar el vehicle, el conductor va quedar inconscient i va haver de ser rescatat. Una ambulància del SEM el va traslladar amb contusions de diversa consideració a l’Arnau de Vilanova de Lleida.Els Bombers també van treballar en el rescat d’un parapentista a la Baronia de Rialp, evacuat a l’hospital de Tremp.

Efectius de la Unitat Subaquàtica recuperant el vehicle.

Efectius de la Unitat Subaquàtica recuperant el vehicle.TRÀNSIT

tracking