SEGRE

TRÀNSIT EMERGÈNCIES

Ferit crític un ciclista al tenir un accident a la C-13 a Llavorsí

Els Mossos ho investiguen i va ser evacuat en helicòpter a Barcelona

Un helicòpter del SEM.

Un helicòpter del SEM.Generalitat de Catalunya

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Un ciclista de 63 anys va resultar ferit de caràcter crític ahir al tenir un accident a la carretera C-13 al seu pas per Llavorsí (Pallars Sobirà). El sinistre es va produir a les 11.26 hores en el punt quilomètric 139, en un tram en obres. Els Mossos d’Esquadra, que hi van acudir amb tres patrulles, van obrir una investigació per aclarir les causes exactes de la caiguda i no es descartava cap hipòtesi. Al lloc també van anar dos ambulàncies i un helicòpter del Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM). El ferit va ser evacuat a l’hospital Vall d’Hebron de Barcelona en estat crític.

La carretera C-13 va registrar un altre sinistre dos hores després. Es va produir a les 13.30 hores al quilòmetre 47 dins del terme municpal de Camarasa (Noguera). Va ser una col·lisió frontal en el qual es van veure implicats un turisme i una motocicleta. A conseqüència de l’impacte, van resultar ferits els dos ocupants de la moto. Dos ambulàncies del SEM els van evacuar a l’hospital del Pallars de Tremp amb ferides de caràcter lleu. En el dispositiu van participar quatre patrulles de la policia catalana, dos dotacions de Bombers de la Generalitat i dos ambulàncies.

Una moto, amb dos ocupants, i un turisme van col·lidir a la mateixa via a Camarasa

La col·lisió va obligar a tallar la carretera fins a les 14.51 hores, la qual cosa va provocar retencions. A les 14.51 hores es va reobrir parcialment i els Mossos d’Esquadra donaven pas alternatiu

D’altra banda, s’ha de recordar que Trànsit du a terme aquesta setmana una campanya d’intensificació de controls de velocitat en la qual participen policia locals i mossos. Dilluns van denunciar penalment un conductor de Guissona que anava a 189 km/h per la C-14 al seu pas per Ciutadilla i dimecres hi va haver un altre conductor imputat a Agramunt.

tracking