SEGRE

SERVEIS COMERÇ

Dimiteix la junta de l'Associació de Comerciants de Balaguer

Renuncia en bloc al no aconseguir unificar el sector a la ciutat

El Mercat de les Rebaixes es va celebrar ahir al passeig de l’Estació amb 18 parades.

El Mercat de les Rebaixes es va celebrar ahir al passeig de l’Estació amb 18 parades.PREMSA PAERIA BALAGUER

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La junta directiva de l’Associació de Comerciants de Balaguer (ACB) presidida per Jaume Cañada i integrada per Pompili Roigé, Juanjo Farré, Josep Maria Rovira i Josep Tarròs, ha dimitit després de cinc anys al capdavant de l’entitat. Ho fa al considerar que “hem patit un desgast emocional i físic en la lluita per unificar el comerç de Balaguer, per anar tots a l’una en un moment tan difícil com el que estem travessant per culpa del Covid-19”. “No hem pogut aconseguir la unió i per això creiem que és el moment d’aquest canvi”, va afegir Cañada.

Fa mesos van promoure la creació d’un grup per lluitar contra els efectes de la pandèmia que no ha arribat a cap terme. Cañada va remarcar que a la capital de la Noguera hi ha diverses entitats comercials a més de la seua: la que aglutina els negocis del centre històric, els de l’Eixample, els del carrer Urgell, i els dels carrers Sanaüja i Sant Lluís. “La finalitat era fer una federació única com hi ha a Mollerussa o Tàrrega, però no ha estat possible, per la qual cosa hem decidit apartar-nos i donar oportunitat a altres persones.”

La renúncia irrevocable es farà a l’assemblea general del dijous 13. Aquell dia es podrà saber si hi ha nous candidats. Cañada va indicar que de moment no s’hi ha presentat ningú però sí que hi ha persones que han mostrat interès.

La junta de l’ACB va organitzar ahir el seu últim Mercat de les Rebaixes amb 18 parades i èxit de públic i amb totes les mesures de seguretat.

tracking