SEGRE

Successos

Trobat el cos d'un excursionista a la Vall de Boí

El buscaven des de dijous

Trobat el cos d'un excursionista a la Vall de Boí

Trobat el cos d'un excursionista a la Vall de BoíBOMBERS

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Els Bombers de la Generalitat han trobat aquest dissabte el cos de l’excursionista que es buscava des de dijous a la Vall de Boí, al Parc Natural d’Aigüestortes i Estany de Sant Maurici. Segons les primeres informacions, la víctima, un home de 28 anys, anava sol i tenia previst realitzar una ruta de quatre pics dins el parc. Els mateixos familiars van alertar als serveis d’emergències en no tenir notícies seves.

Des del primer dia, dues dotacions per terra i, per aire, l’helicòpter amb efectius del Grup d’Actuacions Especials de Muntanya (GRAE), van fer una primera batuda per la ruta on es creia que podria haver passat. Divendres, van reprendre la recerca per tot el parc natural, sobretot entre Caldes de Boí i la zona de l’embassament de Cavallers.

A primera hora del matí d’aquest dissabte, han reprès de nou la recerca per la zona del Comoloformo, la Punta Passet i el pantà de Cavallers, amb 5 dotacions dels Bombers de la Generalitat, entre elles: dos vehicles, l’helicòpter amb efectius dels GRAE, una unitat canina, Pompièrs d’Aran i a més, dues patrulles dels Mossos d’Esquadra de la unitat de muntanya. Als volts de les 12.00h del migdia, han localitzat el cos de la persona perduda a la base de la punta Lequeutre sota el Comoloformo, al massís de Besiberri.

Per la seva part, el cos dels Mossos d’Esquadra han fet les gestions pertinents i han obert la investigació.

tracking