SEGRE

SUBMINISTRAMENTS ENERGIA

Endesa inverteix gairebé mig milió en una nova línia per a cinc municipis

Per millorar el proveïment elèctric a Fraga, Saidí, Ossó, Bellver i Albalat de Cinca

Imatge d’arxiu de Saidí.

Imatge d’arxiu de Saidí.SEGRE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Endesa ha acabat les obres per construir una nova línia de mitjana tensió connectada a la subestació de Saidí. La companyia ha invertit 483.000 euros en aquestes obres, que beneficiaran 8.000 clients residencials i industrials. El projecte busca millorar la qualitat del servei a Fraga, Saidí, Ossó de Cinca, Bellver de Cinca i Albalat de Cinca. També té com a objectiu proporcionar una alimentació alternativa per consolidar i garantir el subministrament a les localitats situades a la ribera del riu Cinca i en els nuclis rurals.

La posada en servei de la nova línia de distribució servirà per millorar la fiabilitat de la xarxa i per facilitar la reposició del subministrament en cas que es registri alguna incidència a la comarca.

Els treballs, que van començar l’any 2018 i van acabar aquest mes de juliol passat, formen part del programa de millora d’instal·lacions desenvolupat per Endesa per adaptar-se a l’evolució de la demanda i consolidar la qualitat de servei en zones rurals i semiurbanes.

tracking