SEGRE

TRÀNSIT EMERGÈNCIES

Mor un jove de Fraga al col·lidir per darrere amb un camió a l'A-2

La víctima tenia 26 anys i el sinistre va ser al terme de Lleida || L'accident es va produir a les 6.46 hores en direcció a Saragossa i va obligar a tallar un carril

El camió, que va perdre una roda posterior, després del sinistre.

El camió, que va perdre una roda posterior, després del sinistre.MAITE MONNÉ

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El conductor d’un turisme va perdre la vida ahir a primera hora del matí al col·lidir per darrere amb el cotxe contra un camió a l’autovia A-2 al seu pas per Lleida. La víctima, M.E.M, era un jove de Fraga de 26 anys. El sinistre es va produir a les 6.46 hores al quilòmetre 462 de la carretera en direcció a Saragossa. Per causes que encara s’investiguen, es va produir una col·lisió posterior entre un turisme i un camió. Concretament, el cotxe va xocar contra la part posterior del tràiler, que va perdre una roda. A conseqüència de l’impacte, va morir el conductor i únic ocupant del turisme. Al lloc de l’accident es van desplaçar cinc patrulles dels Mossos d’Esquadra, dos dotacions dels Bombers de la Generalitat i dos ambulàncies del Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM), que no van poder fer res per salvar la vida del jove. El sinistre va obligar a tallar durant unes dos hores un carril de la via en sentit Saragossa, encara que no es van produir retencions destacable.

Amb la víctima mortal d’ahir, ja són dotze les persones que han perdut la vida aquest any en accidents de trànsit a les comarques de Lleida, deu menys que durant el mateix període de l’any 2019. Un dels motius que explica aquest descens és la disminució de la mobilitat durant el període de confinament a cauda del coronavirus. Per una altra banda, és el segon accident mortal a l’A-2 al seu pas per Ponent. El dia 31 de maig va morir una jove de vint anys al patir una sortida de via i incendiar-se el cotxe que conduïa, també al terme municipal de la capital del Segrià.

tracking