SEGRE

TRIBUNALS SENTÈNCIA

Dos anys de presó per violar una companya d'excursió a Andorra

Un grup que es va desplaçar des de Galícia

El jove ha estat condemnat a l’Audiència Nacional.

El jove ha estat condemnat a l’Audiència Nacional.EFE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L’Audiència Nacional ha condemnat a dos anys de presó un jove de Galícia de 21 anys que va violar una companya d’estudis durant un viatge a Andorra. Els fets van tenir lloc el mes de gener de l’any 2018 en un hotel d’Escaldes-Engordany, segons va informar ahir el Diari d’Andorra. El jove va ser condemnat en un judici per conformitat a finals de juny a la secció número 2 de la sala Penal de l’Audiència Nacional. El tribunal li va aplicar les circumstàncies atenuants de confessió i reparació del dany, segons la sentència a què ha tingut accés SEGRE. A més dels dos anys de presó, el condemnat tampoc podrà atansar-se a la víctima a menys de 500 metres i comunicar-s’hi durant els propers cinc anys. També l’ha d’indemnitzar amb 25.000 euros pels danys morals ocasionats i que ja va abonar abans de la celebració del judici.

El tribunal considera provat que l’acusat “durant la matinada del dijous 25 al divendres 26 de gener del 2018, amb ànim libidinós, va començar a tocar el cos de la companya d’estudis, amb qui es va quedar a dormir a la mateixa habitació compartint el llit juntament amb un altre company. Davant d’aquests tocaments, la jove va rebutjar i va mostrar clarament la voluntat de no mantenir relacions sexuals amb l’acusat, malgrat això, aquest, lluny de desistir, li va agafar les cames provant de col·locar-la a sobre seu, sense aconseguir-ho”.

La condemna inclou una ordre d’allunyament de 500 metres i una indemnització de 25.000 €

L’acusat “va intentar que aquesta el masturbés (...) i a continuació va intentar masturbar-la a ella, i va aconseguir ficar-li els dits a la vagina malgrat la forta resistència que aquesta va fer”. També la va agafar del cap. Arran d’aquesta violació, la jove va tenir un trastorn d’ansietat.

tracking