SEGRE

TURISME INICIATIVES

El Tren dels Llacs començarà per fi la temporada el pròxim dia 29

Després d'ajornar-la al juliol pel confinament del Segrià

Passatgers del viatge que es va anul·lar al juliol pel confinament.

Passatgers del viatge que es va anul·lar al juliol pel confinament.LAURA QUINTANA

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya (FGC) preveu començar la temporada del Tren dels Llacs el pròxim dia 29, si bé fa uns dies s’havia apuntat a dissabte de la setmana que ve, dia 22, com a data de l’inici de la campanya. L’arrancada dels viatges turístics entre Lleida i la Pobla de Segur arriba després que FGC ajornés l’estrena programada per al 4 de juliol, arran del confinament perimetral del Segrià. La decisió va agafar alguns viatgers ja pujats al tren i van haver de baixar-ne.

Fonts de FGC van assegurar ahir que s’oferiran viatges fins al 31 d’octubre, sempre que les condicions sanitàries ho permetin. Van apuntar que la pròrroga de les mesures decretades per la Generalitat al Segrià i la Noguera (vegeu la pàgina 3) no tindran afectació en aquest servei turístic.

Per això, s’oferiran 10 trajectes, tots amb el comboi històric. FGC ha establert mesures de seguretat per la Covid-19. Val a recordar que el Tren dels Llacs és un dels principals atractius turístics de Lleida a l’estiu i ajuda dinamitzar l’economia del Segrià, la Noguera i el Jussà.

tracking