SEGRE

MUNICIPIS EQUIPAMENTS

Naut Aran habilita catorze places d'estacionament a Salardú

Vora la travessia de la carretera C-28 i invertirà 175.000 euros

Imatge d’arxiu del centre de Salardú.

Imatge d’arxiu del centre de Salardú.SEGRE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L’ajuntament de Naut Aran habilitarà catorze noves places de pàrquing gratuït a Salardú, en un tram de la travessia de la carretera C-28. El primer tinent d’alcalde i edil d’Urbanisme i Obres, David Torres, va explicar ahir que aquesta zona d’estacionament se situarà en un lloc on actualment la vorera és més ampla. Per això, se’n reduirà la mida per poder habilitar aquestes catorze places.

Així mateix, Torres va apuntar que aquest tram de vorera que ara es remodelarà està deteriorat per la sal que es tira a la carretera a l’hivern per fondre el gel. L’objectiu és poder portar a terme les obres, que ja han sortit a concurs per adjudicar-les, “al més aviat possible”, segons va assegurar el tinent d’alcalde.

El consistori d’aquest municipi de la Val d’Aran preveu invertir uns 175.000 euros en aquestes obres, que compten amb un termini d’execució de dos mesos.

En total, l’ajuntament preveu renovar una superfície d’aproximadament 1.250 metres quadrats, segons consta als plecs del concurs per adjudicar les obres.

tracking